Reacties

REACTIES UIT EVALUATIEFORMULIEREN EN GESPREKKEN

Annemarie is een prettige therapeut. Ze luistert, stelt het kind en de ouders op hun gemak. Annemarie weet vrij snel tot de kern te komen en richt daar dan de behandeling op. Onze dochter kon zelfstandig naar de sessies, maar Annemarie betrok ons als ouders wanneer nodig. Onze dochter staat nu steviger in haar schoenen en is meer zelfverzekerd!

Annemarie heeft via EMDR, creatieve therapie en gesprekken met school en ouders onze dochter uit een diep dal gekregen. Ontzettend dankbaar voor!

Annemarie luisterde goed en zit vol met ideeën die je kunnen helpen. Dat het fijn is om te praten/tekenen over je gevoelens en dat je niet de enige bent.

Voordat N begon aan de therapie bij Annemarie zat ze erg slecht in haar vel, negatief zelfbeeld, het gevoel dat ze raar en vreemd was en dat alles wat ze zei raar was. Dit is door de behandeling bij Annemarie verbetert. Ze voelt zich een heel stuk beter, heeft het gezellig met vriendinnen, kruipt niet weg van ellende op haar kamer, onderneemt dingen en is niet meer zo onzeker. Af en toe zijn er nog wel momenten dat ze het weleens lastig heeft, maar dat heeft iedereen. Ze heeft het gevoel dat, als het nodig zou zijn, ze weer in gesprek zou kunnen met Annemarie. Dat is een fijn gevoel. Voor ons als ouders was het fijn om te zien hoe snel N verbeterde na de gesprekken met ons erbij, de gesprekken die ze alleen voerde met Annemarie, de EMDR therapie. Vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Ik kwam voor het eerst binnen met veel onzekerheid, Annemarie luisterde goed naar mij en kon zich inleven in de situatie, toen is besloten dat ik EMDR therapie ging doen en dat beviel erg goed, Annemarie luisterde goed en zocht actief mee naar een oplossing voor mijn problemen.

oktober 2022

Annemarie is een warm, liefdevol mens. Begripvol, geduldig maar ook zeker gedegen in wat ze doet. Het kind bepaalt het tempo qua begeleiding en behandeling. Annemarie neemt ouders mee, er is een fijne 3-hoeks verbinding, tussen ouder, kind en therapeut. We zagen in eerste instantie een beetje op tegen dit traject vanwege de impact van de verschillende gebeurtenissen die ons kind heeft meegemaakt. Uiteindelijk heeft het ons en vooral onze zoon veel opgeleverd. Onze zoon heeft minder frustratie, maakt nieuwe stappen in zijn ontwikkeling. Het lijkt erop dat er ruimte is ontstaan, dat het trauma/ de impact niet meer zo in de weg zit. Maar ook tussen hem en ons is er meer verbinding doordat we dit traject eigenlijk gezamenlijk hebben gedaan. Heel waardevol!!

maart 2022, ouders van een 8 jarige jongenOnze dochter heeft een nare gebeurtenis meegemaakt en is begeleid in de praktijk van Annemarie. De eerste ontmoeting ging erg goed en we voelden ons gehoord .Annemarie heeft -door goed te kijken en luisteren- de EMDR methode toegepast. Door deze methode heeft onze dochter de gebeurtenis een plekje kunnen geven en ze kan er nu beter mee omgaan. Kortom:We zijn erg positief over de manier van werken van Annemarie en raden haar zeker aan!!

Januari 2022Alle hulde aan Annemarie, door haar behandeling is mijn dochter van een bang meisje opgebloeid naar een puber die van alles in het leven wil ontdekken. Ik weet niet precies wat ze heeft gedaan :) maar ben haar erg dankbaar. Voor iedereen die twijfelt om met hun kind in therapie te gaan, zeg ik niet wachten gelijk doen.J e helpt je kind en jezelf ermee
Moeder van een 15 jarig meisje


We hebben de periode bij Annemarie als fijn en prettig ervaren. Ze straalt veel rust uit en is open, eerlijk en geeft opbouwende kritiek. Fijn om ook als ouders geholpen te worden bij het kijken naar je kinderen. Ook als ouder moet je af en toe in de spiegel kijken om je kind verder te kunnen helpen.

Ouders van een 8 jongen die kampte met terugkerende angsten. En waarbij de ouders heel goed naar hun eigen gedrag, gevoelens en patronen hebben kunnen kijken om te zien waar hun eigen pijn zat en hoe dat verbonden was met de angsten van hun zoon.


Wat zijn wij fijn begeleid door Annemarie! Wij kwamen met een acute hulpvraag bij en na een paar weken hadden we al een ander soort kind in huis. Ook wij als ouders hebben veel bruikbare tips gekregen en de samenwerking was heel prettig. We gunnen ieder kind een traject van Annemarie!

ouders van een 12 jarige jongen met angsten.Ik heb veel aan de behandeling gehad, ik heb leren vertrouwen en ook geleerd dat ik over nare dingen moet praten.

oktober 2021 - 14 jarig meisjeHet is prettig dat er iemand meedenkt, ook over de vraag van als ouders op de goede weg zit. Het maakte ons als ouders soms onzeker dat het niet goed ging met onze dochter. De gesprekken en het gevoel dat we ten alle tijden contact konden opnemen was een geruststellend gegeven. Daarnaast heeft de behandeling, in combinatie met homeopathie (een erg goede tip, waarvoor dank!) haar echt geholpen. Onze dochter ging door een lastige tijd. Nare dingen beleefd, leg de lat voor zichzelf erg hoog en had burnout klachten ontwikkeld. De gesprekken met Annemarie, hebben haar geholpen om beter te leren en vooral te luisteren naar haar eigen behoeften en haar talenten en mogelijkheden te leren kennen.Wij en onze zoon hebben veel baat gehad bij de behandeling van Annemarie. Onze zoon is erg gevoelig voor prikkels van buitenaf en kan zich dan afsluiten. Bij Annemarie was hij snel op zijn gemak en openhartig. De manier van communiceren en behandeling sloot goed aan bij de behoefte van ons. Elk kind is anders met andere interesses en Annemarie speelde daar erg goed op in. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen verkregen en kan beter aangeven wat hem dwars zit. Wij als ouders hebben handvatten gekregen om op een vrij eenvoudige manier de zorgen van onze zoon te begrijpen en samen oplossingen te zoeken, waardoor hij zich beter voelt, beter in zijn vel zit en zijn zelfvertrouwen gegroeid is.

Onze zoon heeft het heel erg naar zijn zin gehad en had direct een goede klik met Annemarie. Hij heeft veel handvatten gekregen om problemen op te lossen of om aan te geven dat hij ergens mee zit. Ook als ouders hebben we een spiegel voorgehouden gekregen. (ouders van een zesjarige jongen).


"Het vertrouwen winnen van een puber is een hele klus! Zeker als er dan ook nog eens allerlei nare gebeurtenissen zijn gebeurd. Annemarie heeft de vaardigheden, techniek, maar vooral haar eigen Ik om dit wel voor elkaar te krijgen bij mijn puber. Grote dank namens een blije moeder. "


"Het begeleiden was top, ik heb mezelf weer teruggevonden" ! (16 jarige jongen).


Ik heb bij Annemarie geleerd hoe ik met spannende dingen om moet gaan. Dit heb ik gedaan door te tekenen, de piepjes erbij (EMDR) en het boek “Denken + doen = durven”. Ook hebben we heel veel gepraat. Ik vond het erg fijn om naar Annemarie toe te gaan, omdat ze me goed kon helpen. Meisje 8 jaar.


Ik zou de praktijk van Annemarie echt aanbevelen. Heel persoonlijk en er wordt echt de tijd voor je genomen. Met gesprekken, opdrachten en tips ben ik weer de ouwe geworden. Het is heel persoonlijk en er wordt echt de tijd voor je genomen. Ook het gesprek met m’n ouders was heel fijn en prettig dat daar de mogelijkheid voor was. Vooral de kleine tips zijn heel ‘waardevol’ en hebben me echt geholpen! (Jongen, 17 jaar)


Wij kwamen bij Annemarie Limpers doordat onze dochter een erg laag zelfbeeld had. We waren er als gezin als geheel bij betrokken en dit was erg prettig. Annemarie bij deze nogmaals erg bedankt voor je hulp.


Voor J. was het elke keer een feestje om naar Annemarie te gaan. Hij voelde zich door haar erg serieus genomen. Annemarie heeft een prettige manier van omgaan met kinderen, ze voelen zich direct op hun gemak bij haar. Annemarie denkt mee, is in staat kinderen in hun kracht te zetten en is betrokken.